VNS Machinery

Menu

Containerpers voor bedrijfsafval

Duurzame machines
Voor elk probleem een oplossing
Onderhouden van de machines

 

Containerpers 1

Door gebruik te maken van een containerpers van VNS Machinery, perst u uw bedrijfsafval samen in één container. U kunt bij ons terecht voor duurzame en kwaliteitsvolle recyclagemachines en geniet daarnaast van correcte en snelle service. Bekijk ons aanbod en vindt de geschikte pers voor bedrijfsafval van uw organisatie.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact op!

 

Containerpers_afvalpers 3

Ruime containerpers voor bedrijfsafval

Als bedrijf produceert u dagelijks heel wat bedrijfsafval, dat u liefst van al kwijt wilt in een ruime containerpers. In deze pers verkleint u het volume van uw bedrijfsafval, wat ervoor zorgt dat uw afval minder ruimte inneemt. Zo verwerkt u uw afval zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk.

 

Voordelen van een pers voor bedrijfsafval

Heeft u op uw werkvloer een containerpers staan waarin u uw bedrijfsafval verzamelt? Dan geniet u van enkele voordelen! Een pers voor bedrijfsafval is namelijk ideaal als u weinig ruimte heeft. Deze machine is heel eenvoudig in gebruik en beschikbaar in verschillende maten. U kiest dus zelf welk formaat u aanschaft. Bent u nog op zoek naar andere persen, zoals bijvoorbeeld een vatenpers, een pers voor plastic afval of een containerpers? Ook die vindt u terug in ons assortiment.
 

Schakel onze hulp in

Bent u op zoek naar een grote containerpers voor uw bedrijfsafval? Schakel dan de hulp in van VNS Machinery uit Wingene, in de omgeving van Roeselare voor meer informatie over hoe u op een duurzame manier uw bedrijfsafval reduceert, bijvoorbeeld door een professionele pers te overwegen. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan door te bellen naar +32 51 81 52 11, door een e-mail te sturen naar info@vnsmachinery.be of door het online contactformulier in te vullen.