VNS Machinery

Menu

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat kwaliteitsvolle recyclagemachines produceert en verkoopt, dan moet u bij VNS Machinery zijn. Wij bieden verschillende duurzame machines aan die u nodig heeft voor al uw recyclageoplossingen. U geniet steeds van snelle en correcte service en kunt erop rekenen dat wij met u op zoek gaan naar een oplossing voor elk probleem. Ook onze werkplaats en mobiele herstelservice zijn een grote troef.

Verdelen van belangrijke merken van recyclagemachines

Voor de Benelux zijn wij een verdeler van enkele belangrijke merken van recyclagemachines. Denkt u hierbij aan Wagner, ISVE, Presto of Dixi. Hieronder vindt u verschillende recyclagemachines die wij u aanbieden:

  • Zakkenscheurders
  • Balenopeners
  • Baalwikkelaars
  • Voedings – doseerbunkers
Diverse recyclage machines (2) Diverse recyclage machines (1)

Hiernaast vindt u in ons assortiment ook andere machines, zoals bijvoorbeeld balenpersen, perscontainers voor karton of een industriële shredder voor glas.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar professionele recyclagemachines waarmee u uw bedrijfsafval kunt recycleren? Neem dan een kijkje in ons aanbod. Heeft u specifieke vragen over onze recyclagemachines? Twijfel dan niet om contact op te nemen met VNS Machinery uit Wingene, in de omgeving van Roeselare. Dit kan door te bellen naar +32 51 81 52 11 of door een e-mail te sturen naar info@vnsmachinery.be. U kunt ook het contactformulier invullen, wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.