VNS Machinery

Menu

Perscontainer voor karton

Duurzame machines
Voor elk probleem een oplossing
Onderhouden van de machines

 

Balenpers 1

Verwerkt uw bedrijf dagelijks grote hoeveelheden karton en wilt u daarom een perscontainer kopen om de afvalstroom te beperken? Bij VNS Machinery vindt u wat u zoekt! U zit hier goed voor een kwalitatieve en duurzame containerpers voor karton. Bovendien geniet u van snelle en uitstekende service door onze deskundige medewerkers.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact op!

 

Balenpers 2

Karton verzamelen in een perscontainer

Wij zijn als bedrijf al jaren gespecialiseerd in recyclageoplossingen. U kunt bij ons dus zeker kwaliteitsvolle machines kopen, zoals een perscontainer voor karton. Een containerpers is ideaal om grote hoeveelheden karton in op te slaan, ook als u niet veel plaats heeft. Het karton wordt namelijk veel kleiner gemaakt. Zo duurt het langer vooraleer de container vol is. U hoeft dus veel minder frequent afval te laten ophalen. Een containerpers voor karton is volledig afgesloten, zodat u zwerfvuil en eventueel ongedierte vermijdt. Uw afval is dus onbereikbaar en laat geen onaangename geur na. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een pers voor karton of voor schroefpersen voor papier.

 

Karton recyclen

Een grote hoeveelheid van het karton dat u verzamelt in uw perscontainer, wordt later opnieuw gerecycled. Oud karton is namelijk de belangrijkste grondstof voor nieuw karton. Het is daarom een goed idee om uw gebruikt karton op te slaan in een containerpers. Zo levert u ook uw bijdrage aan het milieu.
 

Kies voor onze perscontainer

Wilt u een perscontainer voor karton aanschaffen? Dan zit u goed bij VNS Machinery uit Wingene, in de omgeving van Roeselare. Neem dus gerust contact met ons op door te bellen naar +32 51 81 52 11, door een e-mail te sturen naar info@vnsmachinery.be of door het contactformulier in te vullen. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over een containerpers voor karton? Wij staan u graag te woord!