VNS Machinery

Menu

Pers voor karton

Duurzame machines
Voor elk probleem een oplossing
Onderhouden van de machines

 

Balenpers 4

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf waar u een hoogwaardige pers karton voor karton kunt kopen, dan zit u goed bij VNS Machinery. Wij zijn dé specialist in het leveren van persen en vermalers, maar ook van scheidings- en afvalinstallaties. U geniet bij ons van snelle en correcte service en ontvangt alleen maar kwalitatieve en duurzame machines. Met onze pers verloopt de verwerking van karton in uw organisatie snel en probleemloos.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact op!

 

Balenpers 1

Een kwalitatieve pers voor karton

Bent u in uw onderneming veel met karton bezig en heeft u daarom nood aan een pers van goede kwaliteit? Wij bekijken met u welke machine het best aansluit aan uw bedrijf. Door het karton dat u niet meer gebruikt samen te persen met een pers van ons gespecialiseerd bedrijf, verkleint u het volume van het materiaal drastisch. Dit zorgt ervoor dat de interne logistiek binnen uw bedrijf efficiënter verloopt.

 

Verschillende machines

Naast houtpersen vindt u bij ons ook nog verschillende andere machines. Denk hierbij maar aan recyclagemachines, aan een afvalpers of aan schroefpersen voor papier. Draait uw pers voor karton dagelijks heel wat overuren en is hij aan een onderhoud of herstelling toe? Dan kunt u terecht in onze goed uitgeruste werkplaats. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan met uw machine.
 

Vraag meer informatie

Heeft u interesse in een pers voor karton van VNS Machinery uit Wingene, in de omgeving van Roeselare? Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers en vraag meer informatie over een pers voor karton. Dit kan door te bellen naar +32 51 81 52 11, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@vnsmachinery.be. Wij staan u graag te woord en stellen uw wensen centraal.