VNS Machinery

Menu

Shredders voor hout

Duurzame machines
Voor elk probleem een oplossing
Onderhouden van de machines

 

Shredder 2

Wilt u hoogwaardige en duurzame shredders voor hout kopen die u op uw werkvloer kunt gebruiken? Dan zit u goed bij VNS Machinery. Wij zijn hét bedrijf waar u kwaliteitsvolle recyclagemachines vindt, waaronder een shredder om hout mee te verkleinen. U rekent bij ons op snelle en correcte service en wij leveren enkel duurzame machines van de beste kwaliteit.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact op!

 

Shredder 4

Houtresten verwerken met shredders voor hout

Shredders voor hout zijn machines die hout en houtafval verkleinen. Een shredder is een uiterst handige machine als u binnen uw organisatie dagelijks veel houtafval heeft. Bieden uw leveranciers hun producten aan op houten pallets? Dan kunt u met een shredder voor hout deze tot eenvoudig op te ruimen houtsnippers omtoveren. Heeft u enkel voor een bepaalde periode deze machine nodig? Dan is het mogelijk om shredders te huren. Ook voor andere shredders, zoals een industriële shredder voor glas, kunt u bij ons terecht. U vindt onder andere ook een perscontainer voor karton in ons productaanbod. Weet u niet goed welke machines u het best aanschaft? Onze deskundige medewerkers zoeken graag met u naar de meest geschikte machine.

 

Bekijk ons machineaanbod

Wilt u ook shredders voor hout kopen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de medewerkers van VNS Machinery uit Wingene, in de omgeving van Roeselare. U bereikt ons door te bellen naar +32 51 81 52 11, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@vnsmachinery.be. Wij staan voor u klaar, zetten uw wensen centraal en beantwoorden al uw vragen.